Wie zijn wij ?

Geschiedenis

Happy Paper, 40 jaar geleden opgericht en gevestigd te Edingen in België ontwerpt, produceert en commercialiseert een volledig gamma bedrukte papieren servetten voor een zowel nationaal en internationaal clienteel.
Vanaf ontwerp tot distributie, Happy Paper heeft het volledige productstadium onder controle en biedt daarbovenop een onberispelijke kwaliteit.
Sinds enkele jaren verdeelt Happy Paper eveneens wegwerp tafellakens en borden teneinde een volledig combineerbaar gamma te kunnen aanbieden.

Creativiteit

Ons intern designer-team ontwerpt de volledige collectie. Zij heeft eveneens de mogelijkheid om ontwerpen te maken volledig volgens de vraag van de klant. Elke medewerker heeft niet alleen een uitgebreide ervaring in printtechniek, maar besteedt eveneens een belangrijk deel van zijn activiteit aan de opvolging van de trends in tafeldecoratie en de mode.

Productie en Kwaliteit

Ten allen tijde heeft Happy Paper dezelfde constante investerings-politiek aangehouden waardoor zij vandaag beschikken over moderne en doeltreffende productie-eenheden die de mogelijkheid bieden de volumes aan te passen volgens de vraag van de klant.
Dankzij een hoog gekwalificeerd personeel, die de print- en flexografietechnieken perfect beheert, kunnen wij beantwoorden aan de hoogste kwaliteitseisen van de klant.
In het belang van voortdurende innovatie, besteedt Happy Paper veel aandacht aan recherche en ontwikkeling.

Logistiek

Mede dankzij een ideale ligging, gevestigd in het hartje van Europa (20 minuten van Brussel) en een opslagcapaciteit van 8000 m², kan Happy Paper aan de leveringseisen in-time voldoen. De exportactiviteiten heeft hen in staat gesteld om een duurzame relatie op te bouwen met haar klanten en een hoog servicepercentage aan haar partners te verzekeren.